Dairout Islamic
عزيزي الزائر مرحبا بيك في منتدي ديروط الاسلامي
خير الناس انفهم بالناس
للانضمام الي اسره المنتدي اضغط تسجيل

بهاء ابو حكومه

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
الراضي الديوكي - 925
 
عطر المحبه - 647
 
على شفيق الديوكى - 591
 
خجل الورد - 208
 
Admin - 207
 
ابو فراس - 160
 
pure heart - 79
 
الريحانه البيضاء - 62
 
mohammad saleh - 61
 
همس الحب والغرام - 52
 

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

صينية سمك بالبطاطس.....ماقلوكووووووووووش على طعمتها....سهله للمبتدئين

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

همس الحب والغرام

avatar
عضو نشيط
عضو نشيط
سمك بالبطاطس
اممممممممممممم
رووووووووووووووووعة
تحففففففففففة


ازاى بقى


سمك بلطى او اى نوع سمك
متنضف من برة وجوه وتكونى حطيتيه فى ميه وخل وملح ودقيق
وتغسليه بعد كده وتحشية التتبيله الفلفل والثوم والكمون والملح والشطة والكسبرة الناشفة

طيب فى صينية تانية
تكونى قطعتى بصل شرايح وبطاطس مكعبات صغيرة وتوم مهروس
وشوية زيت
وبرضو كمون وملح وشطة وكسبرة ناشفة

طبعا تكونى قليتى السمك ربع قليه هههههههه
بعد متكونى طبعا دحرجتيه فى الدقيق
وبعد كده تحطية فى الصينية مع اخواته فى السوا


وتقلبيهم مع بعض
وتخلى نص التشكيله فوق السمك ونص تحت السمك

وتروحى ضربه فى الخلاط طماطم وحبايتين فلفل حراقين او عاديين

وبرضو شويه ملح وكزبرة ناشف وكمون وشطة

وتروحى حطه العصير على وش السمك وشوية كده نواحيها
والتكة المهمة

شوية خل برضو

وتروحى بقى حطاها
على نار البوتاجاز
وتكونى مغطياها
لغاية مالمية تتسبك
المهم ان يكون لسه فى جوسى يعنى شويه ميه
وتروحى بقى حطاها تحت الشواية عشان تاخد لون

وتعملى معاها رز ابيض
وسلطة ولمون كده

وبصل متقطع

الراضي الديوكي

avatar
نائب المدير
نائب المدير
بالهنـــــــــــــــاء والشفـــــــــــــــــــــــــاء

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى